FAQ WORK AT EVENTS
HOE KOM IK ALLES TE WETEN OVER MIJN FESTIVAL?
Je wordt elk festival in een groepsapp op Whatsapp gezet. Hierin ontvang je alle informatie die je nodig hebt zoals werktijden, planningen en de briefing
Hoe moet ik naar het werk? En hoe kom ik thuis?
Je wordt altijd opgehaald en thuisgebracht. Soms vragen we je om een gedeelte met het OV te reizen. Mocht je een auto hebben dan vragen we je soms om mensen op te halen en thuis te brengen. Hiervoor krijg je een kilometervergoeding. Dit is allemaal terug te vinden in de autoplanning welke in de Whatsapp (groep) te vinden is. 
Wat moet ik gedaan hebben om uitbetaald te krijgen?
Je hebt gewerkt! Je hebt een contract (op tijd) getekend! Je hebt je handtekening op de urenlijst gezet!
Hoe schrijf ik me in / krijg ik mijn contract?
Je inschrijving bestaat uit 3 stappen. Allereerst solliciteer je via www.WorkAtEvents.nl/inschrijven, wanneer je dit gedaan hebt keuren wij je sollicitatie in principe goed én krijg je een mail voor je verdere inschrijving. Stap 2 is om al je gegevens correct in te vullen, wanneer dit verstuurd is maken we je contract aan. Ten slotte moet je in stap 3 je contract digitaal ondertekenen. Wanneer je dit gedaan hebt tekenen wij ook jouw contract en krijg je een getekend exemplaar via de mail binnen. Nu is je inschrijving compleet!
Wanneer krijg ik uitbetaald?
 Je krijgt je salaris automatisch gestort elke tiende van de eerste volgende maand, wanneer dit in het weekend valt kan het soms de 11e of 12e pas binnen zijn. VOORBEELD: Als je gewerkt hebt in januari wordt dit 10 februari betaald. Vergeet niet dat je hiervoor je contract getekend moet hebben!
Wanneer kan ik mij aanmelden voor een evenement
De aankomende evenementen bewaren wij in een schema, deze wordt bij aanmelding met jou gedeeld. Ook hebben wij een app waar alle uitvragen in verwerkt worden. Onze planning zal alle aanmeldingen verwerken en daar een passend schema voor maken.
Wie stuur ik een bericht voor meer vragen?
Onze planning is binnen kantooruren én in het weekend bereikbaar op: 06-30013910 of via info@event-works.nl!
Hoe ontvang ik mijn kilometervergoeding?
Declareer je kilometers via www.WorkAtEvents.nl/reiskosten of onderstaande knop.
Ons punten systeem: